Michiel & Rose

De bruiloft van Michiel en Rose was zó intens bijzonder. Alles kwam samen op deze onvergetelijke dag. Een perfecte mix van sublieme styling, een prachtige ceremonie, emotionele en grappige speeches, fijne bruiloftsgasten en een knotsgek feest!

De bruiloft vond plaats op de afgelegen locatie VRIJ in Culemborg. Met alle gasten en leveranciers zaten we de hele dag in onze eigen bruiloft bubbel. Hier werd die dag duidelijk de liefde tussen Michiel en Rose gevierd.

Een vleugje Italië in Culemborg

De dag begon heerlijk rustig. Een lekker septemberzonnetje, dauw op het gras. Hier ging het vandaag gebeuren. Terwijl Michiel en Rose zich klaarmaakten voor de de grote dag, werd verderop de ceremonie styling in orde gemaakt.

Langzaam maar zeker druppelden alle bruiloftsgasten binnen. Er werd een praatje gemaakt, een kopje koffie gedronken. In afwachting van het grote moment.

De ceremonie
De ceremonie vond plaats tussen de bomen en dat gaf een heerlijk knus gevoel. De trouwambtenaar vertelde een mooi persoonlijk verhaal over Michiel, Rose en hun naasten. Nadat Michiel en Rose hun hartverwarmende geloftes naar elkaar uitspraken, kwam hun lieve dochtertje Madée de ringen brengen. Met hulp van de trouwambtenaar, al was dat eigenlijk niet de bedoeling. Het plan was dat Madée met een grote speelgoedauto naar voren zou worden gereden, maar dat plan eindigde in tranen en een luid gekrijs van arme Madée ;’)

Borrelen!
Na de ceremonie verplaatsten alle gasten zich onder begeleiding van een Dixieland-orkest naar de locatie om te gaan borrelen. Met de sound van het orkest waanden we ons allemaal even in de jaren ’20. Van de 20
e eeuw 😉

Het glas werd geheven en dit was de opmaat voor een gezellige avond in Italiaanse sferen. Het diner vond buiten plaats naast de grote zaal van VRIJ. Aan de lange tafels werd de hele avond uitgebreid genoten van het lekkerste eten. Met de steeds verder zakkende zon en een heerlijk zomeravond-temperatuurtje, waanden we ons allemaal in Toscane. Een vleugje Italië in Culemborg!

Memorabele speeches
Het uitgebreide diner werd opgeluisterd door prachtige speeches. Nadat Michiels’ moeder aftrapte na het voorgerecht, kwamen ook de getuigen en Michiels’ oom aan het woord. Ik heb niet eerder zo’n mooie, oprechte en ontroerende speeches gehoord. Recht uit het hart, emotioneel en soms met een knipoog.

Geen standaard film
De speeches vormen dan ook een rode draad door deze film. Geen standaard chronologische vertelling van de trouwdag, maar een echt verhaal waarin ook duidelijk de mooie (en bij vlagen knettergekke) karakters van Michiel & Rose naar voren komen. Precies de vibe van hen en van de dag. Toscaans, klassiek, maar ook juist heel los en modern. Deze mix zie je ook duidelijk terug in de opbouw van het verhaal.

Verwacht een film die je meeneemt langs: Italiaanse sferen, uptempo feelgood edits, hier en daar een dikke knipoog, romantiek, blije en verdrietige emoties en een feestelijk slot, omlijst met prachtige speeches en geloftes.

Dit was oprecht een van de beste bruiloften van dit jaar. Een onvergetelijke dag met een knalfeest als kers op de taart!

EN  NL