FILMS

Bart & Mireille

Bart en Mireille zijn getrouwd in het prachtige Kasteel Daelenbroeck. Geniet van deze film!

Bekijk film

Michiel & Rose

Toscaans, klassiek, maar ook juist heel los en modern. Deze bijzonder mooie bruiloft verdiende een uniek verhaal, boordevol storytelling en mooie woorden.

Bekijk film

Peter & Nathalie

Geniet van deze grappige en vrolijke bruiloft van Peter en Nathalie! Het was een fantastische dag waar veel gelachen werd!

Bekijk film

Michael & Danielle

Wauw! De trouwdag van Michael en Danielle was er eentje om door een ringetje te halen. Wat een dag vol oprechte liefde, lieve woorden en wat was dit een knalfeest!

Bekijk film

Kellin & Eline

Romantiek en feelgood vibes komen samen in de film van deze heerlijke bruiloft. Wat een heerlijke klik met het bruidspaar en in het bijzonder ook de vriendengroep!

Bekijk film

Rob & Marianne

This is the good life! Deze trouwfilm geeft perfect de sfeer weer van deze sfeervolle bruiloft vol good vibes! De bruiloft van Rob & Marianne was een achtbaan van plezier, hilarische momenten, oprechte speeches, veel liefde en als kers op de taart een fantastisch feest met band en verrassingsact.Het was een genoegen om dit spektakel tot in de kleinste details vast te leggen. Van alle gesproken woorden, kleine momenten en grote momenten: deze film heeft het allemaal! Echt een van mijn favoriete bruiloften van afgelopen seizoen!

Bekijk film

EN  NL