Vorige slide
Volgende slide
Good vibes!

YOUR FILM, YOUR VIBE

Maikel Stams Wedding Films legt met nauwkeurig oog voor detail alle pure en échte momenten van jullie grote dag vast in een stijlvol liefdesverhaal boordevol feelgood vibes

Met mijn film maak je voor een aantal minuten een tijdreis naar jullie grote dag. Je proeft de sfeer, hoort de geluiden en voelt de emoties. Weer even helemaal terug naar toen!

GESELECTEERDE FILMS

Bart & Mireille

Bart en Mireille zijn getrouwd in het prachtige Kasteel Daelenbroeck. Geniet van deze film!

Bekijk film

Michiel & Rose

Toscaans, klassiek, maar ook juist heel los en modern. Deze bijzonder mooie bruiloft verdiende een uniek verhaal, boordevol storytelling en mooie woorden.

Bekijk film

Peter & Nathalie

Geniet van deze grappige en vrolijke bruiloft van Peter en Nathalie! Het was een fantastische dag waar veel gelachen werd!

Bekijk film

Michael & Danielle

Wauw! De trouwdag van Michael en Danielle was er eentje om door een ringetje te halen. Wat een dag vol oprechte liefde, lieve woorden en wat was dit een knalfeest!

Bekijk film
My story

HI, IK BEN MAIKEL

Ja je ziet het goed! Links zie je mij in een trouwpak. Ik mag mezelf ervaringsdeskundige noemen en daarom weet ik precies voor welke belangrijke keuzes jullie staan. Zoals een videograaf die jullie vibe op unieke wijze vastlegt in een trouwfilm die na 100 keer kijken nog steeds niet verveelt.

Al op jonge leeftijd werd ik geraakt door de betovering van film. Ik stoeide met vakantiefilmpjes en maakte sketches met vrienden. Ik ben journalistiek gaan studeren en de kennis over storytelling pas ik toe in mijn wedding films.

Trouwfilms maken vind ik een prachtig vak. Ik vind het een geweldige uitdaging om elke film uniek te maken, aangepast op jullie persoonlijkheid. Geen doorsnee film, maar een stijlvol liefdesverhaal boordevol feelgood vibes!

Ik stel mijn films met grote nauwkeurigheid en liefde samen. Ik maak geen films volgens een vast format. Een beer run met vrienden? Sure! Een party edit in aftermovie stijl? Bring it on! Staat jouw bruiloft in het teken van romantiek én een knallend feest? Dan ben ik je man!

MEER DAN EEN MAINSTREAM WEDDINGFILM

TROUWEN IN
HET BUITENLAND

Trouwen in Italië, Frankrijk of een andere prachtige locatie? Als jullie plannen hebben voor een uniek sprookje in het buitenland, dan ben ik de videograaf voor jullie destination wedding film! De combinatie van filmen, reizen en het vastleggen van de liefde vind ik het mooiste wat er is.

Voor een destination wedding stel ik met jullie een pakket op maat samen, inclusief reis en verblijf.

Destination Wedding

JULLIE DAG FILMISCH VASTGELEGD