DETAILS

Een tijdreis naar toen

YOUR FILM, YOUR VIBE

Jullie zijn uniek en jullie trouwfilm zou dit ook moeten zijn. Maikel Stams Wedding Films maakt unieke trouwfilms die helemaal passen bij jullie vibe. Ik behandel elke film als iets nieuws en speciaals, afgestemd op jullie vibe en jullie verhaal.

Met mijn film maak je voor een aantal minuten een tijdreis naar jullie grote dag. Je proeft de sfeer, hoort de geluiden en voelt de emoties. Weer even helemaal terug naar toen!

Vanaf € 2995,- ontvangen jullie al een trouwfilm helemaal naar jullie wens. Vul het contactformulier om te checken of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Als ik nog beschikbaar ben, plannen we een videocall om te ontdekken of we een klik hebben. Ik geef antwoord op al je vragen en we bespreken welke soort film het beste bij jullie past bij jullie persoonlijkheid.

Ik neem momenteel boekingen aan voor 2024.

LET'S MAKE MEMORIES!

MIJN WERKWIJZE

Wat kun je van mij verwachten op jullie trouwdag? Tijdens de voorbereidingen en de loveshoot geef ik enkele aanwijzingen, tijdens de ceremonie en het diner ben ik onopvallend en tijdens het feest blend ik tussen de gasten om zo veel mogelijk interactie te krijgen voor unieke feestbeelden.

Ik heb meer dan 30 bruiloften meegemaakt en weet er alles van – ik kan je helpen met je jurk of pak, je kalmeren als je gestrest bent of hulp bieden bij andere dingen. I’m here for you!

Jullie zullen gemakkelijk aan mij en mijn camera wennen. Ik ben gewend om mensen vast te leggen die zich niet op hun gemak voelen om voor een camera te staan.

Over de samenwerking met de fotograaf hoef je je zeker geen zorgen te maken, want ik heb altijd een goede klik met mijn collega beeldmakers.